"


..: Home :..
..: About Us :..
..: Products :..
..: References :..
..: Links :..
..: Contacts :..
 

 

 


Silon d.o.o.
SI-1000 Ljubljana, Cesta na Vrhovce 33
Tel: +386 (0)1 286 22 37 ..:.. Fax: +386 (0)1 286 22 38
email: info(at)silon.si
20. Nov 2019 .:.  
Dejavnost :..

  • ..: Dejavnost :..
    Dejavnost podjetja je svetovanje, inženiring in spuščanje v pogon sistemov na področju avtomatizacije zgradb in varčevanja z energijo. Podjetje uporablja LonWorks tehnologijo, ki je v svetu najbolj razširjena tehnologija za uvajanje sistemov inteligentne hiše. Vsak uporabnik LonWorks tehnologije lahko uporablja produkte preko 4000 različnih svetovnih proizvajalcev iz celega sveta. Poleg tega pa ima možnost tudi sam razviti in ponuditi svetu LonWorks kompatibilne naprave.

 

  • ..: Kadri :..
    Podjetje SILON d.o.o. ima posebej usposobljene kadre za postavljanje odprtih interoperabilnih LonWorks omrežij. Kadri se redno izobražujejo pri nosilcu odprte tehnologije ECHELON kot pri drugih podjetjih, ki se ukvarjajo z enako tehnologijo, CTI, APICE.

 

  • ..: Tržišče :..
    Podjetje SILON svetuje in opremlja vse vrste zgradb z »interoperabilnim« odprtim sistemom avtomatizacije. Je vodilno podjetje v Sloveniji, ki se je odločilo ponuditi uporabniku celovito rešitev, ki obsega nadzor in vodenje nad osvetlitvijo, notranjo in zunanjo, temperaturnimi konvektroji, hladilnimi in ogrevalnimi napravami, vodenjem toplotnih podpostaj, za kar je skupaj s podjetjem ELTEC MULEJ dobilo tudi zlato plaketo na sejmu ENERGETIKA v Mariboru, kontrolo dostopa, kontrolo žaluzij, in podobno.


..: Copyright © 2002-2005 - Silon WEB team - webteam(at)silon(dot)si :..